Lightspeed Webshops &

WordPress Websites

Meer weten over Website ID?

Maak een afspraak
met één van onze adviseurs.

Specialisaties Website ID:

Hoge kwaliteit.

Kenmerkend bij Website ID.

ERVAREN SPECIALISTEN

DOELGERICHTE WERKWIJZE

PRO-ACTIEF & MEEDENKEND

CREATIEF & ORIGINEEL

Ben je op zoek naar een goed systeem voor je webshop? Wij zijn zeer te spreken over Lightspeed. Er zijn steeds meer webshop-eigenaren die de overstap van Magento of CCV naar Lightspeed maken. Wij kunnen je helpen met de realisatie en implementatie van de webshop. Daarnaast kan afsluiten via ons zorgen voor een net iets beter deal dan rechtstreeks bij Lightspeed. Lees hier meer over Lightspeed op deze pagina.

De afgelopen jaren hebben we meer dan 50 Lightspeed Webshops voor uiteenlopende klanten mogen realiseren.
Dit varieert van het bouwen van webshops voor partijen die Elektrische vouwfietsen verkopen, tot webshops voor tomatenzaadjes. Alle webshops die we bouwen worden ingericht naar aanleiding van de wensen van de klant. Natuurlijk denken we mee, geven we aanbevelingen op het gebied van CRO & Design, maar uiteindelijk komt er online waar de klant tevreden mee is. 

Lightspeed Webshops zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een goede relatie met Google als het gaat om vindbaarheid en worden continue doorontwikkeld vanuit Lightspeed zelf. 

Klaar om een webshop te starten of een huidige webshop naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op!

Voor een goede website is WordPress een geschikt platform. Voor zowel dienstenwebsites als webshops is WordPress geschikt. We bouwen WordPress websites op die gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de consument als de beheerder. Daarnaast zorgen we er voor dat de website naadloos aansluit op jullie huisstijl, uitstraling en het doel van de website. Doelen kunnen zijn: Informeren, leads genereren, bezoekers genereren en meer. Lees hier meer over WordPress websites.

Een van de voordelen van WordPress Websites is het gemak in beheer na oplevering. Daarnaast betaal je géén maandelijkse fee aan WordPress voor het live houden van je website. Wel heb je natuurlijk hosting nodig (hier helpen we je ook bij!). Met goede hosting zorg je er mede voor dat je WordPress Website snel is, je e-mail geregeld is en je domeinnaam van jou is.

Heb je leuke ideeën voor een website? Laat het ons weten!