Lightspeed webshop laten bouwen?

Zet samen met ons je volgende stap.

Lightspeed webshop:

Website ID bouwt Lightspeed Webshops voor bedrijven door heel Nederland & België.

Het maakt niet uit of u al jaren een webshop heeft of net gaat starten. We hebben al talloze shops gerealiseerd voor zeer uiteenlopende bedrijven.
Denk hierbij aan bedrijven die een zeer uitgebreid aanbod hebben, een hele specifieke nichemarkt bedienen en alles daar tussenin. Een van de pluspunten van Lightspeed vinden wij dat het voor een zéér breed publiek toegankelijk is.

Als u er aan denkt om een webshop te starten of over te stappen naar Lightspeed dan adviseren we je natuurlijk graag.

Overstappen naar een Lightspeed Webshop:

We zien het veel gebeuren. Bedrijven die een Magento 1 webshop hebben en over ‘moeten’, maar ook veel bedrijven die verder professionaliseren en overstappen van WooCommerce, CCV-shop of Prestashop. Verstandige keus als je het ons vraagt. Voordat wij ons als partner hebben verbonden aan Lightspeed hebben we meerdere systemen uitvoerig getest voordat we hebben besloten om Lightspeed als main focus te kiezen. Echter zijn we niet narrow-minded en kijken we natuurlijk welke optie het beste aansluit bij de wensen, ambities en doelen van de webshopeigenaar.

Het overstappen van bijvoorbeeld Magento naar Lightspeed is geen hele ingewikkelde en spannende klus. Natuurlijk is het belangrijk dat alle opgebouwde SEO-waarde, de producten en wanneer gewenst de klantdata meegenomen wordt. Het is zaak dat we deze punten goed bespreken voordat we beginnen aan jullie overstap naar Lightspeed. 

Het gemak van Lightspeed:

Wanneer je er voor kiest om te starten met een Lightspeed Webshop kies je voor professionaliteit, groei en een gemakkelijke omgeving om jouw webshop door te laten ontwikkelen. Dit merk je aan de manier waarop je de dagelijkse orders verwerkt, producten toevoegt, je voorraad automatisch wordt bijgehouden en hoe simpel je een paar wijzingen doet aan het uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wijzigen van een banner, het uitlichten van specifieke producten uit de nieuwe collectie of juist de sale.

Daarnaast beschikt Lightspeed over enorm veel apps waar je jouw webshop aan kunt koppelen. De beschikbaarheid van deze apps zorgt er voor dat je geen kneiterdure koppelingen hoeft te laten bouwen, zoals bij Magento bijvoorbeeld wel het geval is. Deze apps kun je (laten) koppelen, proberen en als het wat voor jou is hier het resultaat van je webshop mee vergroten.

Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van 24/7 support middels telefoon en e-mail. Kom je ergens niet uit? Je wordt direct op weg geholpen. Dit is ook weer een groot verschil met andere platformen. Daarnaast werkt een team van 150 developers iedere dag aan de ontwikkeling van Lightspeed als platform. Ontwikkelingen waar jij met je Lightspeed Webshop van profiteert. Op deze manier kan jij je bezig houden met de zaken waar je bezig mee moet zijn en ben je op het gebied van je webshop ontzorgd.

Leren werken met je Lightspeed Webshop:

Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat jij het maximale uit alle mogelijkheden haalt. Daarom krijgt iedere (nieuwe) gebruiker van Lightspeed een onboarding en een soort ‘stoomcursus’ om wegwijs te worden in de omgeving achter de website.

Dit werkt middels een persoonlijke onboarding, verschillende video’s en verschillende contactmomenten. Hierin leer je stap-voor-stap hoe je producten toevoegt, aanpast en optimaliseert. Hoe je orders verwerkt, aanpassingen doet aan de webshop, kortingsregels aanmaakt, klanten terug kunt vinden, etc.
Natuurlijk geldt óók na de onboarding de 24/7 support.

Lightspeed Webshop laten bouwen?

Wij helpen je graag met het bouwen van je Lightspeed webshop. Hierover komen we natuurlijk ook graag met je in contact. Waarschijnlijk heb je op deze pagina al regelmatig een mooie rode button voorbij zien komen met ‘Neem contact op >’. Als je contact met ons opneemt kunnen we je wensen, ambities en doelstellingen doorspreken.

Naar aanleiding van deze wensen, ambities en doelstellingen én je huidige situatie gaan we een voorstel maken om qua design en functionaliteiten volledig te voldoen aan jullie verwachtingen. We koppelen jullie wensen aan ons advies en gaan samen aan de slag om voor jullie de volgende stap van jullie webshop te zetten. Denk je dat wij de partij zijn die jullie webshop moet gaan bouwen? Zoek dan één van de rode knoppen op deze website op en neem contact met ons op.

Platinum Lightspeed Partner

Maak direct een afspraak
met één van onze adviseurs